Yhteistä tekemistä hyvällä energialla. Tyky-päivä, tiimi-ilta tai pikkujoulut taiteen parissa – Retee arts järjestää ne toiveidesi mukaan!

Pikkujoulut varattavissa ajanvarauskalenterissa syyskuusta lähtien mutta jo nyt tiskin alta (laita viesti tapahtumat@reteearts.fi)! Ole nopea, parhaat viedään päältä hujauksessa!

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä edullinen

Taidetapahtumat onnistuvat myös isommille työporukoille esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa. Kysy lisää jopa 60 hengen tapahtumista!

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä edullinen

”Kävimme tiimipäivänä taidetyöpajassa. Itselläni oli hienokseltaan ennakkoluuloja, koska en ole erityisen (kuva)taiteellinen ihminen, mutta yllätyin erittäin positiivisesti! Matilda on äärimmäisen lähestyttävä, avoin ja positiivinen ihminen ja työpaja oli erittäin miellyttävä – ennakkoluulot hälvenivät. Voin lämpimästi suositella myös ennakkoluuloisille.”

– Tomi Nokelainen, Team Manager

Taiteellinen tauko toimiston arkeen Tampereen Kalevassa

Tapahtumassanne tehdään taidetta rennolla otteella työkavereiden seurasta nauttien. Voitte toteuttaa yhteisen teoksen työpaikan seinälle tai jokainen voi tehdä pienen oman työnsä.

Studiolle mahtuu mukavasti noin 8-14 henkeä. Tapahtumaan voitte tilata ruokailun avaimet käteen -periaatteella tai järjestää itse tarjoilun. Tilasta löytyy pieni keittiö. Studiolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten juomat voitte tuoda oman maun mukaisesti. Tilaa voi myös vuokrata taiteilun lisäksi esimerkiksi työpajaa tai illanviettoa varten.

”Kävimme Vincitin johtoryhmän kanssa Matildan taidepläjäyksessä ja se oli erinomainen elämys. Luovuus kukoisti ja yhdessä tekeminen oli erinomaista vaihtelua etätyöarkeen. Voin lämpimästi suositella Matildan taidekokemusta kaikenmoisille kokoonpanoille.”

-Mikko Kuitunen, Vincit

Tutustu työkavereihisi taiteen kautta

Voit keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen. Tarkoitus ei ole ottaa suorituspaineita – rennosti taiteen parissa kaikki oppivat varmasti jotain uutta työkavereistaan.

Räätälöidään tiimillesi sopiva tapahtuma oli sitten kyseessä tyhy-päivä, tiimi-ilta, kick off -tapahtuma tai pikkujoulut. Tapahtumat onnistuvat niin pienille tiimeille kuin koko yrityksen mittakaavassa (jopa 100 hengen työpajat). Opastus maalaamisen saloihin onnistuu joko suomeksi, englanniksi tai jopa saksaksi.

retee arts tapahtuma maalaus ohjelmaa taidetta ja viiniä

Retee artsin tyypit opastavat teitä perusteknikoilla alkuun eli rohkeasti vain kokeilemaan!

Taidetta ja viiniä -ilta oli mielenkiintoinen kokemus. Maalauksen opetteleminen rennoissa tunnelmissa oli kaivattua vaihtelua arjen puurtamiseen. Ohjauksen avulla saimme muutamassa tunnissa hienoja maalauksia aikaiseksi. Hauskaa oli ja samalla paljastui insinööreistäkin piileviä kykyjä. Voin suositella kokemusta varauksetta kaikille!”

– Antti Savolainen, Toimitusjohtaja, Despro Engineering Oy

Taiteilua porukalla

Taiteilu (2,5h)*

49€ hlö (alv 0%)
Minimiveloitus 300€ (alv 0€)

Pöytä koreaksi

Taiteilu (2,5h)*

brunssi** tai ruokailu***

79/€ hlö (alv 0%)

Koko paletti

Taiteilu (2,5h)*

brunssi** tai ruokailu***

Työskentelyä Reteen studiolla ennen taiteilua tai Reteet studio-jatkot

Taideteosten toimitus seuraavalla viikolla sovitusti

Alkaen 120/€ hlö (alv 0%)

Hinta sisältää aina: Laskutus ja maksaminen asiakkaan tarpeiden mukaan (esimerkiksi laskutus 30pv tai laskutus jälkikäteen), Retee-kassit pienten maalausten kuljetukseen.

*Taiteilu: materiaalit (maalit ja 30×30 maalauspohja), välineet, essut, ammattilaisen ohjaus ja inspiroiva miljöö. Reteen studiolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte tuoda omat virvokkeenne.

**Brunssi: Zafranin hummus, tsatsiki, grillattu munakoiso, lebanon-leipä , halloumisalaatti, falafelsalaatti, marjasmoothie, kahvi, tee, kauramaito, appelsiinimehu

***Ruokailu (lounas/illallinen): Zafranin sämpylät ja levite, fetasalaatti, halloumisalaatti, falafel 5/hlö tai kanawrapit 2/hlö, tsatsiki, riisi, suklaamousse (eri osallistujat voivat valita eri pääruoan saman tilauksen sisällä)

Minimitilaus kaikissa menuissa 6 hlö viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjottavien yhteistyökumppani on ravintola Zafran. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tilauksen yhteydessä. Tarjottavat ovat valmiina studiolla tapahtuman alkaessa.

Retee artsin tunnelmallinen ja inspiroiva studio on käytettävissänne jo ennen tapahtumaa esimerkiksi tiimityöskentelyyn lisämaksusta. Porukkanne voi jatkaa iltaa studiolla aina kello 22 asti lisämaksusta (sisältyy vaihtoehtona koko paletti -pakettiin).

Tutustu yleisiin sopimusehtoihin täältä.