Yhteistä tekemistä hyvällä energialla. Tyky-päivä, tiimi-ilta tai pikkujoulut taiteen parissa – Retee arts järjestää ne toiveidesi mukaan!

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä edullinen
”Kävimme tiimipäivänä taidetyöpajassa. Itselläni oli hienokseltaan ennakkoluuloja, koska en ole erityisen (kuva)taiteellinen ihminen, mutta yllätyin erittäin positiivisesti! Matilda on äärimmäisen lähestyttävä, avoin ja positiivinen ihminen ja työpaja oli erittäin miellyttävä – ennakkoluulot hälvenivät. Voin lämpimästi suositella myös ennakkoluuloisille.”

– Tomi Nokelainen, Team Manager

Taiteellinen tauko toimiston arkeen Tampereen Kalevassa

Tapahtumassanne tehdään taidetta rennolla otteella työkavereiden seurasta nauttien. Voitte toteuttaa yhteisen teoksen työpaikan seinälle tai jokainen voi tehdä pienen oman työnsä.

Studiolle mahtuu mukavasti noin 8-14 henkeä. Tapahtumaan voit järjestää itse juoma- ja ruokatarjoiluja, tilasta löytyy pieni keittiö.

”Kävimme Vincitin johtoryhmän kanssa Matildan taidepläjäyksessä ja se oli erinomainen elämys. Luovuus kukoisti ja yhdessä tekeminen oli erinomaista vaihtelua etätyöarkeen. Voin lämpimästi suositella Matildan taidekokemusta kaikenmoisille kokoonpanoille.”

-Mikko Kuitunen, Vincit

Tutustu työkavereihisi taiteen kautta

Voit keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen. Tarkoitus ei ole ottaa suorituspaineita – rennosti taiteen parissa kaikki oppivat varmasti jotain uutta työkavereistaan.

Räätälöidään tiimillesi sopiva tapahtuma oli sitten kyseessä tyhy-päivä, tiimi-ilta, kick off -tapahtuma tai pikkujoulut.

retee arts tapahtuma maalaus ohjelmaa taidetta ja viiniä

Retee artsin Matilda ja Lotta opastavat teitä perusteknikoilla alkuun eli rohkeasti vain kokeilemaan!

”Taidetta ja viiniä -ilta oli mielenkiintoinen kokemus. Maalauksen opetteleminen rennoissa tunnelmissa oli kaivattua vaihtelua arjen puurtamiseen. Ohjauksen avulla saimme muutamassa tunnissa hienoja maalauksia aikaiseksi. Hauskaa oli ja samalla paljastui insinööreistäkin piileviä kykyjä. Voin suositella kokemusta varauksetta kaikille!”

– Antti Savolainen, Toimitusjohtaja, Despro Engineering Oy

Taiteilua porukalla

Taiteilu (2,5h)*

Alkaen 49€ hlö (alv 0%)
Minimiveloitus 300€ (alv 0€)

Pöytä koreaksi

Taiteilu (2,5h)*

Ylelliset suupalat tai brunssi**

Alkaen 79/€ hlö (alv 0%)

Koko paletti

Taiteilu (2,5h)*

Ylelliset brunssi tai ruokailu**

Työskentelyä Reteen studiolla ennen taiteilua tai Reteet studio-jatkot

Taideteosten toimitus seuraavalla viikolla sovitusti

Alkaen 120/€ hlö (alv 0%)


*Hinta sisältää: materiaalit (maalit ja 30×30 maalauspohja), välineet, essut, opastuksen ja inspiroivan miljöön. Reteen studiolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte tuoda omat virvokkeenne.

** Ylelliset suupalat: pienet briecroissantit, tomaatti-mozzrella-pesto patongit, cocktail broilerwrapinit, kylmäsavulohta saaristolaisleivällä, macarons, konvehteja

**Brunssi: appelsiinimehu, aamiaiswrapini, levainleipää, juustoa ja salamia, tuorejuustoa, mustia seesaminsiemeniä, mokkamestareiden kahvia ja teetä, briejuustoa, keksejä ja rypäleitä, broiler-pastasalaattia, vadelmajuustokakkua

**Menu: Hedelmäinen avokado-pähkinäsalaatti, Sopivasti mausteinen juures jalfrezi-curry ja villiriisi TAI broileria kormakastikkeessa, Hyggen sämpylät, Sitruunaposset ja marjoja (eri osallistujat voivat valita eri pääruoan saman tilauksen sisällä)

Minimitilaus kaikissa menuissa 6 hlö viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa

Tarjottavien yhteistyökumppani on Cafe Hygge. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tilauksen yhteydessä. Tarjottavat ovat valmiina studiolla tapahtuman alkaessa.

Retee artsin tunnelmallinen ja inspiroiva studio on käytettävissänne jo ennen tapahtumaa esimerkiksi tiimityöskentelyyn lisämaksusta. Porukkanne voi jatkaa iltaa studiolla aina kello 22 asti lisämaksusta (sisältyy vaihtoehtona koko paletti -pakettiin).

Tutustu yleisiin sopimusehtoihin täältä.