Puuttuuko kotisi tai työtilasi seinältä sitä jotain? Retee Artsin teokset kiinnittävät huomion ja sopivat tilaan kuin tilaan jättäen sopivasti tulkinnanvaraa katselijoilleen. Sanotaan, että taide valitsee omistajansa – siksi kehotammekin selailemaan tämän sivun myytäviä teoksia omalla vastuulla. 😉

Retee Arts taulut ja maalaukset

Retee Arts luo abstraktia taidetta ennakkoluulottomalla ja nykyaikaisella otteella. Taulujen tyylisuunta on isoa ja näyttävää pienen piperryksen sijaan. Elämme ja hengitämme taidetta, ja teokset syntyvät syvältä sielun sopukoista – joskus harkitusti, toisinaan ilman tarkempaa suuntaa tai tarkoitusta.

Reteen abstraktit taulut ja maalaukset sisältävät lukuisia eri tekniikoita ja materiaaleja, aina perinteisistä akryylimaalauksista tekstuurimassoihin ja lyöntimetalleihin. Erilaisten tekstuurien ja värien kontrastit välittävät ainutlaatuisia tunteita näkijälleen.

”Jokainen koti ansaitsee jotain erityistä ja kaunista korostamaan kodin sielua.”
– Matilda Kääntä, Retee Arts

Taidetta myös mittatilaustyönä

Galleriastamme löytyy valmiita myynnissä olevia teoksia, mutta varsinainen intohimomme on luoda personoitua taidetta mittatilaustyönä ympäröivän tilan sekä teosta katselevien ihmisten mielihalujen mukaan. Ota yhteyttä ja kerro mitä haluat – taiteilijamme huomioi toiveesi ja loihtii toiveisiisi sekä tiloihisi istuvan taideteoksen.

Tutustu alla myynnissä oleviin taideteoksiin, tekniikoihin ja hintoihin. Jos kiinnostuit teoksesta, niin täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Kaikki teokset ovat myytävänä ja nähtävissä Reteen studiolla.

Osa teoksista myynnissä vain instagramin puolella. Tsekkaa ne täältä.

Oletko kiinnostunut teoksesta?

Täytäthän alle yhteystietosi sekä teoksen nimen, josta olet kiinnostunut tai josta haluat lisätietoa.