”Ihana miljöö, upeaa taidetta ja ihanin Matilda Hytönen!! Todella onnistunut polttarikokemus <3”
Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä edullinen

Etsitkö jotain uutta ja innostavaa ohjelmaa polttareihin? Ikimuistoiset taidepolttarit tarjoavat elämyksiä ja Reteetä menoa tai rauhallista tekemistä. Polttareista tehdään aina morsiamen näköiset, teidän ohjelmaanne sopivassa paikassa.

Tunnelmallinen studioni Tampereen Kalevassa on joustavasti käytettävissänne. Matkustan tapauskohtaisesti noin 200 km säteellä.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä edullinen
Polttarit voidaan järjestää myös vaikkapa saunatilalla tai mökillä. Tampereen ulkopuolelle matkakulut katsotaan tapauskohtaisesti.

Taidepolttareissa voitte taiteilla yksin tai yhdessä: jokainen voi maalata omaa pienempää tauluaan tai osallistua morsiamelle lahjoitettavaan yhteisteokseen. Reteen Matilda opastaa teidät alkuun perusteknikoilla, mutta suorituspaineita ei ole tarkoitus ottaa. Voitte keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäiset taiteilijanne valloilleen.

Tilaan voitte tuoda omat tarjoilut juomineen ja luomukset voi toteuttaa esimerkiksi brunssin lomassa. Kesäisin polttareita on pidetty myös ulkosalla. Kysy rohkeasti ja mietitään yhdessä, miltä juuri teidän taidepolttarinne näyttävät!

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä edullinen
Reteen studiolta löytyy monipuolisesti tarjoiluastioita. Voit yhdistää polttareihin myös brunssin tai ylellisiä suupaloja, jotka odottavat porukkaanne suoraan studiolla valmiina.
Esimerkkipaketit

Kaikkien pakettien hinta on ma-to 39€ ja pe-su 45€ henkilö ja kesto noin 2,5h.

Vau, mikä teos! Mikäli morsiamen kotiin voisi mahtua hyvin yksi isompi työ (noin 60×80), on tällainen mahdollista työstää koko polttariporukan voimin. Morsian saa olla pääosassa kertomassa, minkälaista tyyliä ja väriä hän työhön haluaa, saahan hän työn itselleen ainutlaatuiseksi muistoksi polttaripäivästä. Kaikki osallistuvat työn tekemiseen: osa enemmän ja osa vähemmän. Matilda on tukenanne varmistamassa, että työstä tulee varmasti ripustuskelpoinen. Yhden isomman työn tekeminen on erityisesti isomman ryhmän kohdalla hyvä valinta.

Kaikki tekee ite! Jokainen tekee oman pienen työn (30×30 tai 20×20), jonka saa kotiinsa muistoksi. Näin jokainen pääsee itse visioimaan ja maalaamaan. Morsian on tällöin yksi porukasta, eikä hän saa erityistä huomiota. Varsinkin vähän ujommille tämä vaihtoehto on ollut oikein hyvä. Reteen studiolla tämän tapahtumamuodon suositus on max 14 henkilöä, isommassa tilassa max noin 25.

Morsian framille! Vieraat ikuistavat morsiamen sielunmaiseman omiksi pieniksi teoksiksi. Morsian toimii mallina ja pääsee huomion keskipisteeksi. Morsiamelle voidaan pukea erityinen asu mallina oloa varten, esimerkiksi kreikkalainen jumalatar tai polttariteemaan liittyvä asu. Osa vieraista voi vaikkapa maalata yksityiskohtaisesti morsiamen piirteitä, osa puolestaan abstraktisti hänen luonnettaan. Tarkoitus ei ole mitata, kuka osaa parhaiten maalata näköiskuvan! Jokainen vieras saa esitellä työnsä morsiamelle ja viettää hetken kaksin hänen kanssaan. Reteen studiolla tämän tapahtumamuodon suositus on max 14 henkilöä, isommassa tilassa max noin 25.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä edullinen
Mietitään yhdessä morsiamen persoonaan ja päivän teemaan sopiva taidetuokio. Polttarit voivat päättyä myös leikkimieliseen, mutta mahtipontiseen tarot-ennustukseen, kysy tästäkin lisää!