Hakusessa Reteet polttarit tai tiimipäivä? Toteutetaan yhdessä ikimuistoinen taidetapahtuma, josta saat muistoksi taideteoksen!

Huikean hauska art&wine -ilta ja mieleenpainuvat babyshowerit. Iso suositus jos kaipaa erilaista tekemistä illanviettoon tai juhliin.”

Tapahtumat toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaan tunnelmaa ja aktiviteetteja myöten. Retee arts mahdollistaa monipuoliset tapahtumat – Halusit sitten rempseän ja railakkaan taidetta ja viiniä -illan, energisoivan tiimipäivän tai aistikkaan tunnelmalliset babyshower -juhlat.

retee art tapahtumat tampere taide maalaus aktiviteetti ohjelma
Jokainen pääsee tekemään vapaasti omalla tyylillään reteen henkilökunnan avustuksella!

Tunnelmallinen ja inspiroiva ateljee-tilani Tampereen Kalevassa on käytettävissäsi taidetapahtumaan sekä sen jatkoille. Studiolle mahtuu mukavasti noin 8-14 henkeä. Tapahtumaan voit järjestää itse juoma- ja ruokatarjoiluja, tilasta löytyy pieni keittiö. Tapahtumat eivät siis sisällä viiniä tai muita alkoholijuomia, vaan jokainen pääsee itse tuomaan oman lempparinsa!

Hyvät kulkuyhteydet keskustaan varmistavat, että halutessasi ilta voi jatkua myös Tampereen yössä. 

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä

Taidetta tehdään tapahtumissa rennolla otteella, ja yhdessä toteutetut työt saa tietysti mukaan muistoksi tapahtumasta. Opastan osallistujat alkuun perusteknikoilla, mutta suorituspaineita ei ole tarkoitus ottaa. Voit keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen.

Ryhmätapahtumissa voitte taiteilla yksin tai yhdessä. Tapahtumissa on mahdollista toteuttaa yksi yhteinen teos tai jokainen voi maalata omaa pienempää tauluaan.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä

Polttarit
Reteetä menoa tai rauhallista tekemistä vauhdikkaan päivän lomaan. Polttareista tehdään morsiamen näköiset. Ikimuistoiset taidepolttarit tarjoavat elämyksiä, ja saat mukaasi yhdessä toteutetun taideteoksen.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä

Babyshowerit
Tunnelmallista tekemistä tai railakasta ajanvietettä. Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen taidekokemus. Reteillä vauvakutsuilla voidaan esimerkiksi toteuttaa työ uuden perheenjäsenen huoneeseen.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä

Tiimipäivä / Virkistyspäivät
Yhteistä tekemistä hyvällä energialla. Tyky-päivässä voidaan toteuttaa työpaikan seinälle yhdessä tehty teos tai jokainen voi tehdä pienen oman työnsä. Joka tapauksessa kaikki tulevat varmasti oppimaan jotain uutta työkavereistaan.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäiväTaidetta ja viiniä -illat (ma-to 39€ ja pe-su 45€/hlö)
Vapauta sisäinen taiteilijasi – nauti hyvässä seurassa luovasta tekemisestä ja itse tuomastasi lempiviinistä. Näitä iltamia voidaan järjestää yksityistilaisuuksina, mutta myös yleisiä tapahtumia on noin kerran kuussa. Voit saapua yksin tai kaverin kanssa! Tervetuloa!

Seuraavat iltamat:

7.1. 18-20.30 (45€/hlö)

15.1. 15-17.30 (45€/hlö)

3.2. 18-20.30 (39€/hlö)

14.2. 18-20.30 (39€/hlö)

Hinnasto

Arkisin (ma-to)

Taiteilu* (2,5h) 39€/hlö
minimiveloitus 260€

Taiteilu* (2,5h) + ylelliset suupalat** 64€/hlö
suolaista ja makeaa viinin kanssa – minimitilaus 6 henkilölle

Viikonloppuisin (pe-su)

Taiteilu* (2,5h) 45€/hlö
minimiveloitus 300€

Taiteilu* (2,5h) + ylelliset suupalat** 70€/hlö
suolaista ja makeaa viinin kanssa – minimitilaus 6 henkilölle

Taiteilu* (2,5h) + brunssi** 70€/hlö
ruokaisa brunssi vadelmajuustokakulla kruunattuna – minimitilaus 6 henkilölle

Taiteilu* (2,5h) + illallinen*** 90€/hlö
maistuva ja tuhti ruokailu – minimitilaus 6 henkilölle

Kysy myös mahdollisuudesta jatkaa iltaa tai tilaisuuttasi Reteen studiolla yhteisen taidehetken jälkeen!

Katso myös yritystapahtumat!

*Hinta sisältää: materiaalit (maalit ja 30×30 maalauspohja), välineet, essut, opastuksen ja inspiroivan miljöön. Reteen studiolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte tuoda omat virvokkeenne.

** Ylelliset suupalat: pienet briecroissantit, tomaatti-mozzrella-pesto patongit, cocktail broilerwrapinit, kylmäsavulohta saaristolaisleivällä, macarons, konvehteja

**Brunssi: appelsiinimehu, aamiaiswrapini, levainleipää, juustoa ja salamia, tuorejuustoa, mustia seesaminsiemeniä, mokkamestareiden kahvia ja teetä, briejuustoa, keksejä ja rypäleitä, broiler-pastasalaattia, vadelmajuustokakkua

***Illallinen: Hedelmäinen avokado-pähkinäsalaatti, Sopivasti mausteinen juures jalfrezi-curry ja villiriisi TAI broileria kormakastikkeessa, Hyggen sämpylät, Sitruunaposset ja marjoja (eri osallistujat voivat valita eri pääruoan saman tilauksen sisällä)

Minimitilaus kaikissa menuissa 6 hlö viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa

Tarjottavien yhteistyökumppani on Cafe Hygge. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tilauksen yhteydessä. Tarjottavat ovat valmiina studiolla tapahtuman alkaessa.

Tutustu yleisiin sopimusehtoihin täältä.

Liity sähköpostilistalle