Hakusessa Reteet polttarit, pikkujoulut tai tiimipäivä? Toteutetaan yhdessä ikimuistoinen taidetapahtuma, josta saat muistoksi taideteoksen!

Pikkujoulut varattavissa ajanvarauskalenterissa syyskuusta lähtien mutta jo nyt tiskin alta (laita viesti tapahtumat@reteearts.fi)! Ole nopea, parhaat viedään päältä hujauksessa!

Huikean hauska art&wine -ilta ja mieleenpainuvat babyshowerit. Iso suositus jos kaipaa erilaista tekemistä illanviettoon tai juhliin.”

Tapahtumat toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaan tunnelmaa ja aktiviteetteja myöten. Retee arts mahdollistaa monipuoliset tapahtumat – Halusit sitten rempseän ja railakkaan taidetta ja viiniä -illan, energisoivan tiimipäivän tai aistikkaan tunnelmalliset babyshower -juhlat.

retee art tapahtumat tampere taide maalaus aktiviteetti ohjelma
Jokainen pääsee tekemään vapaasti omalla tyylillään reteen henkilökunnan avustuksella!

Tunnelmallinen ja inspiroiva ateljee-tilani Tampereen Kalevassa on käytettävissäsi taidetapahtumaan sekä sen jatkoille. Studiolle mahtuu mukavasti noin 8-14 henkeä. Tapahtumaan voit järjestää itse juoma- ja ruokatarjoiluja, tilasta löytyy pieni keittiö. Tapahtumat eivät siis sisällä viiniä tai muita alkoholijuomia, vaan jokainen pääsee itse tuomaan oman lempparinsa!

Hyvät kulkuyhteydet keskustaan varmistavat, että halutessasi ilta voi jatkua myös Tampereen yössä. 

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä

Taidetta tehdään tapahtumissa rennolla otteella, ja yhdessä toteutetut työt saa tietysti mukaan muistoksi tapahtumasta. Opastan osallistujat alkuun perusteknikoilla, mutta suorituspaineita ei ole tarkoitus ottaa. Voit keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen.

Ryhmätapahtumissa voitte taiteilla yksin tai yhdessä. Tapahtumissa on mahdollista toteuttaa yksi yhteinen teos tai jokainen voi maalata omaa pienempää tauluaan. Opastus maalaamisen saloihin onnistuu joko suomeksi, englanniksi tai jopa saksaksi.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä

Polttarit
Reteetä menoa tai rauhallista tekemistä vauhdikkaan päivän lomaan. Polttareista tehdään morsiamen näköiset. Ikimuistoiset taidepolttarit tarjoavat elämyksiä, ja saat mukaasi yhdessä toteutetun taideteoksen.

Babyshowerit
Tunnelmallista tekemistä tai railakasta ajanvietettä. Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen taidekokemus. Reteillä vauvakutsuilla voidaan esimerkiksi toteuttaa työ uuden perheenjäsenen huoneeseen.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäivä

Tiimipäivä / Virkistyspäivät
Yhteistä tekemistä hyvällä energialla. Tyky-päivässä voidaan toteuttaa työpaikan seinälle yhdessä tehty teos tai jokainen voi tehdä pienen oman työnsä. Joka tapauksessa kaikki tulevat varmasti oppimaan jotain uutta työkavereistaan.

Lasten taidesynttärit
Reteen Keitaalla onnistuvat kaiken ikäisten lasten taidesynttärit. Voit varata Keidasta myös ilman taiteilua lasten juhlia varten.

Retee arts studio ateljee taide tapahtuma ohjelma polttarit synttärit tyky-päivä tiimipäiväTaidetta ja viiniä -illat (ma-to 39€ ja pe-su 45€/hlö)
Vapauta sisäinen taiteilijasi – nauti hyvässä seurassa luovasta tekemisestä ja itse tuomastasi lempiviinistä. Näitä iltamia voidaan järjestää yksityistilaisuuksina, mutta myös yleisiä tapahtumia on noin kerran kuussa. Voit saapua yksin tai kaverin kanssa! Tervetuloa!

Seuraavat iltamat:

11.2. klo 15-17.30 (45€/hlö)

14.2. 18-20.30 (39€/hlö), ystävänpäivä

11.3. 15-17.30 (45€/hlö)

23.3. 18-20.30 (39€/hlö)

7.4. 18-20.30 (45€/hlö)

15.4. 15-17.30 (45€/hlö)

Hinnasto

Arkisin (ma-to)

Taiteilu* (2,5h) 39€/hlö
minimiveloitus 260€

Viikonloppuisin (pe-su)

Taiteilu* (2,5h) 45€/hlö
minimiveloitus 300€

Taiteilu* (2,5h) + brunssi** 75€/hlö
suolaista ja makeaa – minimitilaus 6 henkilölle

Taiteilu* (2,5h) + illallinen*** 75€/hlö
maistuva ja tuhti ruokailu – minimitilaus 6 henkilölle

Kysy myös mahdollisuudesta jatkaa iltaa tai tilaisuuttasi Reteen studiolla yhteisen taidehetken jälkeen!

Katso myös yritystapahtumat!

*Taiteilu: materiaalit (maalit ja 30×30 maalauspohja), välineet, essut, ammattilaisen ohjauksen ja inspiroivan miljöön. Reteen studiolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte tuoda omat virvokkeenne.

**Brunssi: Zafranin hummus, tsatsiki, grillattu munakoiso, lebanon-leipä , halloumisalaatti, falafelsalaatti, marjasmoothie, kahvi, tee, kauramaito, appelsiinimehu

***Illallinen: Zafranin sämpylät ja levite, fetasalaatti, halloumisalaatti, falafel 5/hlö tai kanawrapit 2/hlö, tsatsiki, riisi, suklaamousse (eri osallistujat voivat valita eri pääruoan saman tilauksen sisällä)

Minimitilaus kaikissa menuissa 6 hlö viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Tarjottavien yhteistyökumppani on ravintola Zafran. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tilauksen yhteydessä. Tarjottavat ovat valmiina studiolla tapahtuman alkaessa.

Lasku lähetetään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa (14pv maksuaika) ja teokset otetaan aina mukaan taiteilun päätyttyä. Muista ottaa oma kassi teoksien kuljetusta varten.

Anna lahjaksi taide-elämys!

Voit ostaa lahjakortin joko avoimen illan taidetapahtumaan tai koko porukalle yksityiseen tapahtumaan
laittamalla viestiä tapahtumat@reteearts.fi

Tutustu yleisiin sopimusehtoihin täältä.

Liity sähköpostilistalle