Retee arts

Retee arts logo
"Ihana miljöö, upeaa taidetta ja ihanin Matilda Kääntä!! Todella onnistunut polttarikokemus <3"

Etsitkö ideoita ja innostavaa aktiviteettia polttareihin?

Ikimuistoiset taidepolttarit tarjoavat elämyksiä ja Reteetä menoa tai rauhallista tekemistä. 
Polttareista tehdään aina morsiamen näköiset, teidän ohjelmaanne sopivassa paikassa.

Reteen tunnelmallinen Studio ja urbaani Keidas Tampereen Kalevassa ovat joustavasti käytettävissänne.
Matkustamme tapauskohtaisesti noin 200 km säteellä.

Katso esimerkkipaketit hintoineen täältä ja varaa porukallenne polttarit suoraan ajanvarauspalvelun kautta!
Valitse Taidetta ja viiniä -yksityistapahtuma ja syötä tietonne.

Taidepolttarit Tampereella tai lähiseudulla

Taidepolttareissa voitte taiteilla yksin tai yhdessä: jokainen voi maalata omaa pienempää tauluaan tai osallistua morsiamelle lahjoitettavaan yhteisteokseen. Reteen ohjaaja opastaa teidät alkuun perustekniikoilla, mutta suorituspaineita ei ole tarkoitus ottaa. Voitte keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäiset taiteilijanne valloilleen.

Tilaan voitte tuoda omat tarjoilut juomineen ja luomukset voi toteuttaa esimerkiksi brunssin lomassa. Kesäisin polttareita on pidetty myös ulkosalla. Kysy rohkeasti ja mietitään yhdessä, miltä juuri teidän taidepolttarinne näyttävät!

Reteen studiolta löytyy monipuolisesti tarjoiluastioita. Voit yhdistää polttareihin myös brunssin tai ylellisiä suupaloja, jotka odottavat porukkaanne suoraan studiolla valmiina.

Polttarit voidaan järjestää myös vaikkapa saunatilalla tai mökillä. Tampereen ulkopuolelle matkakulut katsotaan tapauskohtaisesti.

Esimerkkipaketit polttareihin

Kaikkien pakettien hinta on ma-to 42€ /hlö (minimi 260€) ja pe-su 47€ / hlö (minimi 300€) ja kesto noin 2,5h.

Vau, mikä teos!

Mikäli morsiamen kotiin voisi mahtua hyvin yksi isompi työ (noin 60×80), on tällainen mahdollista työstää koko polttariporukan voimin. Morsian saa olla pääosassa kertomassa, minkälaista tyyliä ja väriä hän työhön haluaa, saahan hän työn itselleen ainutlaatuiseksi muistoksi polttaripäivästä. Kaikki osallistuvat työn tekemiseen: osa enemmän ja osa vähemmän. Reteen ohjaaja on tukenanne varmistamassa, että työstä tulee varmasti ripustuskelpoinen. Yhden isomman työn tekeminen on erityisesti isomman ryhmän kohdalla hyvä valinta.

Kaikki tekee ite!

 Jokainen tekee oman pienen työn (30×30 tai 20×20), jonka saa kotiinsa muistoksi. Näin jokainen pääsee itse visioimaan ja maalaamaan. Morsian on tällöin yksi porukasta, eikä hän saa erityistä huomiota. Varsinkin vähän ujommille tämä vaihtoehto on ollut oikein hyvä. Reteen Studiolla tämän tapahtumamuodon suositus on max 14 henkilöä, Keitaalla max noin 27

Morsian framille!

 Vieraat ikuistavat morsiamen sielunmaiseman omiksi pieniksi teoksiksi. Morsian toimii mallina ja pääsee huomion keskipisteeksi. Morsiamelle voidaan pukea erityinen asu mallina oloa varten, esimerkiksi kreikkalainen jumalatar tai polttariteemaan liittyvä asu. Osa vieraista voi vaikkapa maalata yksityiskohtaisesti morsiamen piirteitä, osa puolestaan abstraktisti hänen luonnettaan. Tarkoitus ei ole mitata, kuka osaa parhaiten maalata näköiskuvan! Jokainen vieras saa esitellä työnsä morsiamelle ja viettää hetken kaksin hänen kanssaan. Reteen Studiolla tämän tapahtumamuodon suositus on max 14 henkilöä, Keitaalla max noin 27.

Mietitään yhdessä morsiamen persoonaan ja päivän teemaan sopiva taidetuokio.